ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به روز رسانی و بحث نگهداری سایتها در دستور کار است که بتوانیم باتریها را نوسازی کنیم، اما حقیقت ماجرا این است که این سایتها یک آستانه تحملی دارند و بعد از مدتی طبیعتاً خاموش میشوند.
وی افزود: بیش از ۵۰ هزار سایت در کشور داریم که متعلق به اپراتورهای مختلف است، ۱۰ درصدی که اهمیت ویژهتری دارند را شناسایی کردیم و در دستور کار قرار گرفته که در گام اول بتوانیم باتریهای نو را جایگزین کنیم. در گام دوم در نظر داریم از پنلهای خورشیدی برای تأمین انرژی در شرایط خاص و قطعی برق استفاده کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با طرح مدیریت مصرف هوشمند در وزارتخانه متبوع خود، گفت: طرح مدیریت مصرف هوشمند را هم در دستور کار داریم. این طرح را با معاونان وزارت نیرو و وزارت نفت بررسی کردیم، امیدواریم در همین یک هفته پیش رو بتوانیم با وزرای مربوطه هم این جلسه را برگزار کنیم و این طرح را به صورت عملیاتی کلید بزنیم. این طرح عمدتاً مبتنی بر نگاههای نرمافزاری است و اینکه بتوانیم برای مردم پروفایل انرژی درست کنیم.
هاشمی همچنین گفت: ۵۰ هزار سایت در کشور داریم و حدود ۱۰ درصد آن که ۵ هزار سایت است را شناسایی کردیم و سایتهایی هستند که با توجه به بحث پوشش جمعیتی اولویت بیشتری دارند و تعدادی به توجه بیشتری نیاز دارند.
وی ادامه داد: بخشی از این سایتها را از ظرفیت تولید داخل تأمین میکنیم تا پایداری ارتباطات را تقویت کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با شبکه ملی اطلاعات نیز عنوان کرد: بیش از ۷۲۳ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و برای ۱۰ هزار روستا هم برنامه ریزی شده تا این اقدام انجام شود.
هاشمی ادامه داد: پرتاب بلوک انتقال مداری مقدمهای برای دسترسی به ماهواره مخابراتی بود که برای اولین بار در کشور اتفاق افتاد و مراحل پرتاب انجام شد و عملاً ارتباط ما با بلوک انتقال مداری پایدار بود و تست موفقیت آمیز داشت.
نظر شما